voetbalzone

Bankzitter van Heerenveen naar NEC: ‘Het voelt goed om hier te zijn’

Gijs Freriks31 jan 2019, 10:06
Laatst bijgewerkt: 31 jan 2019, 10:06
Advertentie

Jordy Bruijn gaat aan de slag bij NEC. De club uit Nijmegen maakt via de officiële kanalen melding van de komst van de 22-jarige verdedigende middenvelder, die wordt gehuurd van sc Heerenveen. Er is geen optie tot koop bedongen.

De geboren Amsterdammer speelde voor NAS alvorens hij in 2003 de overstap maakte naar de jeugdopleiding van Ajax. Hij speelde dertien jaar voor de club uit de hoofdstad en vertrok vervolgens transfervrij naar Heerenveen. Hij tekende daar een contract tot medio 2019, met een optie op een extra seizoen.

Bruijn, voormalig international van Oranje Onder-18, kwam in het eerste elftal van Heerenveen tot een doelpunt en een assist in veertien wedstrijden. In De Goffert hoopt hij meer speelminuten te maken. “Het voelt goed om hier te zijn”, vertelt Bruijn op de website van de nummer vijftien van de Keuken Kampioen Divisie.

“In Nijmegen kan ik de nodige speelminuten opdoen en mijn steentje bijdragen aan hopelijk goede resultaten voor de club. NEC is een mooie club met een grote historie. Het komende halfjaar wil ik, samen met het team, alles eruit halen en ons plaatsen voor de play-offs. Ik ben wedstrijdfit, dus hopelijk kan ik er al snel staan.”

Bezig met laden …