voetbalzone

Bankzitter van PSV mogelijk alsnog weg: ‘De situatie is veranderd’

Daniel Cabot Kerkdijk29 aug 2016, 21:32
Laatst bijgewerkt: 29 aug 2016, 21:32
Advertentie

Florian Jozefzoon zou uiterlijk afgelopen vrijdag laten weten of hij wel of niet bij PSV zou blijven. De aanvaller was een optie voor Union Berlin in Duitsland, maar beide partijen kwamen niet tot overeenstemming. Het is echter niet uitgesloten dat Jozefzoon in de slotfase van de zomerse transfermarkt alsnog van club verandert.

/

De situatie bij PSV is namelijk veranderd, zo erkent zaakwaarnemer Winnie Haatrecht. "Destijds gingen wij ervan uit dat wanneer Florian en Luciano Narsingh zouden blijven, PSV ook niks meer zou doen. In de tussentijd zijn er drie spelers gehaald, met Oleksandr Zinchenko als directe concurrent", zo verklaart de belangenbehartiger.

"Het wordt voor Florian nu wel heel lastig om aan spelen toe te komen", zo stelt Haatrecht in gesprek met Voetbal International. Concrete aanbiedingen voor Jozefzoon zijn er echter niet. "Eerder was er interesse van het tweede niveau van Rusland, maar daar zit hij niet op te wachten. Je wilt wel op een bepaald niveau zitten waar je je als speler kunt door ontwikkelen en waar je nog een beetje in beeld blijft."

Een huurdeal zit er niet in, omdat het contract van Jozefzoon over een jaar afloopt. Het kamp-Jozefzoon gunt PSV een transfersom, omdat de club een nieuw contract uitdeelde toen hij nog herstelde van een blessure. "Het probleem is alleen dat weinig clubs een transfersom kunnen betalen."

Bezig met laden …