voetbalzone

Barazite moet debuut bij Glasgow Rangers nog even uitstellen

Erik van Dam13 aug 2010, 16:13
Laatst bijgewerkt: 13 aug 2010, 16:13
Advertentie

Nacer Barazite moet nog even geduld betrachten, alvorens hij kan debuteren in het shirt van Glasgow Rangers. De twintigjarige middenvelder is dicht bij een tijdelijke overstap van Arsenal naar The Gers, maar de huurovereenkomst heeft enige vertraging opgelopen. De clubs steggelen over de lengte van de huurperiode van de jeugdinternational, meldt NUsport.

/

Barazite, die de Schotse kampioen overtuigde na een paar dagen op proef te zijn geweest, had gehoopt zaterdag tegen Kilmarnock al te debuteren. Na het weekeinde praten de clubs verder. “Jammer dat het niet eerder afgerond kon worden”, zegt de jongeling vrijdag. “Ik had graag zaterdag al meegedaan, maar mijn geduld zal worden beloond.” Barazite’s contract bij de Gunners loopt nog door tot het einde van dit seizoen.

Sinds hij NEC verliet voor de Londenaren, kwam hij nog geen minuut in actie voor Arsenal. Arsène Wenger stemde in met een tijdelijke aftocht naar Derby County, waar Barazite dertig keer in actie kwam en één keer scoorde. In Glasgow hoopt hij nog meer ervaring op te doen, zei hij eerder deze week al. “Ik wil dolgraag voor Rangers spelen. Dat zie ik helemaal zitten. Ze hebben hier bij Rangers een fantastisch trainingscomplex met supergoede velden. Ook het stadion ziet er ongelooflijk mooi uit. En ze spelen in de Champions League, hè.”

Bezig met laden …