voetbalzone

Barazite: 'Van Arsenal naar Glasgow Rangers is zeker geen stap terug'

Daniel Cabot Kerkdijk11 aug 2010, 10:23
Laatst bijgewerkt: 11 aug 2010, 10:23
Advertentie

Nacer Barazite heeft een goede indruk achtergelaten bij Glasgow Rangers. De middenvelder van Arsenal deed dinsdagavond mee in een oefenduel van de Schotse topclub tegen Glentoran (1-2). Hoofdtrainer Walter Smith is op zoek naar een nieuwe speler voor aan de linkerkant van zijn middenveld en hoopt dat de Nederlander met Marokkaanse roots aan de verwachtingen kan voldoen.

Barazite (20), die op huurbasis de overstap kan maken, speelde in Belfast 77 minuten mee. Assistent-trainer Ian Durrant was te spreken over zijn optreden. "Hij heeft slechts één week training in de benen, maar desondanks speelde hij goed", vertelt Durrant op de clubsite. "Je kan zien dat hij kwaliteit in huis heeft, maar dat is logisch als je speler van Arsenal bent. Over een dag of tien kunnen we een beter oordeel over hem vellen."

De voormalig jeugdspeler van NEC, die twee seizoenen geleden aan Derby County werd verhuurd, ziet een overgang naar Glasgow wel zitten. "Ik heb Arthur Numan een paar keer gesproken en meestal hadden we het over zijn periode bij de Rangers. Ik weet dankzij hem veel van deze club. Het zou een mooie overstap zijn, zeker geen stap terug. Rangers is een grote club en speelt in de Champions League."

Bezig met laden …