voetbalzone

Barça-aanwinst reageert op kritiek: ‘Ze moeten mijn beslissing respecteren’

Robin Bruggeman30 aug 2016, 20:48
Laatst bijgewerkt: 30 aug 2016, 20:48
Advertentie

Barcelona was lange tijd op zoek naar een back-up voor het trio Luis Suárez, Lionel Messi en Neymar en heeft die met Paco Alcácer nu gevonden. De 23-jarige aanvaller komt voor dertig miljoen euro over van Valencia, waar de transfer niet bij iedereen in goede aarde is gevallen. Verschillende fans gingen dinsdag de straat op om shirts met de naam van de aanvaller te verbranden.

/

“Sommige mensen zullen het begrijpen, anderen weer niet. Mensen moeten beslissingen van anderen begrijpen en respecteren, ze kunnen het goed opvatten of niet”, vertelde Alcácer aan verslaggevers. “Valencia zal altijd een plek in mijn hart hebben en ik zal, als ik tijd heb, naar het Mestalla gaan om wedstrijden te kijken. Toen ik hoorde dat Barcelona interesse had, was ik eerlijk tegen de voorzitter. Ik wilde dat hij naar de aanbieding zou luisteren omdat het goed voor mij is. Het is een stap omhoog in mijn carrière en ook een goede zet voor Valencia.”

Barcelona-talent Munir El Haddadi bewandelt de omgekeerde weg en wordt dit seizoen uitgeleend aan Valencia, dat ook een optie tot koop heeft bedongen: “Ik ben erg bij dat ik hier heb getekend. Ze deden me een ambitieuze aanbieding en ik kon deze kans niet laten schieten. Ik ga mijn best doen en zal proberen om alles te winnen. Ik weet zeker dat we mee bovenin mee zullen doen. Valencia is een geweldige club, ik weet zeker dat we weer terug zullen keren naar de top”, laat hij weten op de website van zijn nieuwe club.

Bezig met laden …