voetbalzone

‘Barça-bod van 35 miljoen te laag om Chelsea-verdediger weg te plukken’

Peter Nusselder09 jul 2013, 10:15
Laatst bijgewerkt: 09 jul 2013, 10:15
Advertentie

Barcelona is al tijden op zoek naar een nieuwe verdediger en lijkt zich er inmiddels bij neergelegd te hebben dat Thiago Silva niet kan worden overgenomen van Paris Saint-Germain. Diens ploeggenoot in het Braziliaans elftal, David Luiz, staat nog wel; op het verlanglijstje van de Catalanen.

/

Volgens diverse Engelse media heeft Barça zelfs al een bod uitgebracht op de Braziliaanse verdediger van Chelsea, maar hebben de Engelsen geen genoegen genomen met het bedrag van 35 miljoen euro. Chelsea zou Luiz niet ten koste van alles in Londen willen houden en staat open voor een vertrek van de mandekker, maar verlangt een hogere transfersom.

Barcelona ziet in Luiz, die in januari 2011 van Benfica naar Chelsea ging, de opvolger van aanvoerder Carles Puyol. Chelsea-trainer José Mourinho daarentegen is naar verluidt niet overtuigd van de defensieve kwaliteiten van de Braziliaan en zou daarom geen al te grote bezwaren maken tegen een transfer. In het Camp Nou moet Luiz een duo gaan vormen met centrumverdediger Gerard Piqué.

Bezig met laden …