voetbalzone

Barça-doelwit moet verkocht worden: ‘Dertig miljoen zou ik accepteren’

Peter Nusselder24 jun 2013, 10:15
Laatst bijgewerkt: 24 jun 2013, 10:15
Advertentie

Internazionale heeft een bijzonder matig seizoen achter de rug, maar Samir Handanovic was een van de weinige lichtpuntjes in Milaan. Toch zou de keeper, die afgelopen zomer werd overgenomen van Udinese, volgens zijn voorganger Gianluca Pagliuca na een jaar alweer verkocht moeten worden.

/

De 46-jarige Italiaan, die tussen 1994 en 1999 onder de lat stond bij i Nerazzurri, is van mening dat er bedragen geboden worden die Inter niet kan laten liggen. Pagliuca erkent daarbij wel dat het vertrek van de 28-jarige Handanovic, die in verband wordt gebracht met Barcelona, een aderlating zou zijn voor de Italiaanse grootmacht. “Samen met Manuel Neuer van Bayern München is hij de beste doelman van de jongere generatie.”

“Want Gianluigi Buffon van Juventus en Iker Casillas van Real Madrid zijn al wat ouder”, vervolgt Pagliuca in gesprek met Sky Italia. “Handanovic is een keeper die het de afgelopen jaren zeer goed gedaan heeft. Maar als er een aanbieding van dertig miljoen euro gedaan wordt zou ik dat accepteren. Dat is een hoop geld.” Volgens Sport ziet de technische staf van de Catalanen deze zomer het liefst de Sloveens international naar het Camp Nou komen.

Bezig met laden …