voetbalzone

Barça-doelwit: ‘Niet naar huis gebeld na het zien van die voorpagina’

Peter Nusselder07 okt 2015, 15:49
Laatst bijgewerkt: 07 okt 2015, 15:49
Advertentie

Spaanse media zinspelen al enige tijd op een terugkeer van Nolito bij Barcelona. De aanvaller van Celta de Vigo kwam eerder uit voor de Catalaanse grootmacht en werkte zowel bij het B-team van Barça als bij Celta samen met Luis Enrique, momenteel de hoofdtrainer in stadion Camp Nou.

voetbalzone

De coach zou Nolito opnieuw aan zijn selectie willen toevoegen, maar de Spaans international wil niet ingaan op de vermeende interesse vanuit Barcelona. “Ik blijf rustig, ik help Celta waar ik kan. Verder sluit ik me af van alles wat er over me gezegd wordt”, tekent Sport op uit de mond van de 28-jarige vleugelspits. Woensdagochtend haalde Nolito opnieuw de voorpagina in Spanje.

Hij laat zich echter niet afleiden door de geruchten over een mogelijke rentree bij Barcelona. “Ik had niet het gevoel dat ik naar huis moest bellen na het zien van die voorpagina”, gaf de aanvaller met een knipoog aan. “Ik heb het wel gezien, tijdens het ontbijt, maar zoals gezegd: ik sluit me daarvan af.” Nolito bereidt zich met het Spaans elftal voor op de duels met Luxemburg en Oekraïne.

Bezig met laden …