voetbalzone

Barça en Man City waren kansloos: ‘Dacht nergens anders aan dan hier zijn’

Dominic Mostert21 nov 2016, 21:51
Laatst bijgewerkt: 21 nov 2016, 21:51
Advertentie

Héctor Bellerín heeft zich ontwikkeld tot een van de beste vleugelverdedigers van Engeland en werd maandag beloond in de vorm van een nieuw contract bij Arsenal. De rechtsback verlengde zijn tot medio 2019 lopende verbintenis met een onbekend aantal seizoenen. Volgens de Engelse pers gaat het om een contract tot de zomer van 2022. Toen hij hoorde dat Arsenal langer met hem door wilde, was Bellerín vervuld van blijdschap.

/

"Ik ben heel, heel gelukkig om deze club mijn thuis te mogen noemen", vertelt de Spanjaard, die in de wandelgangen met Barcelona en Manchester City in verband werd gebracht. "Ik zit hier nu meer dan vijf jaar. Het maakte me dolgelukkig toen ik hoorde dat Arsenal mijn contract wilde verlengen. Ik dacht aan niets anders dan een toekomst hier. Ik wil me hier verder ontwikkelen, want hier ben ik gelukkig. Ik ben erg dankbaar en verheugd met mijn nieuwe contract."

Een van de redenen dat Bellerín zich thuisvoelt in het Emirates Stadium, is het feit dat spelers van Arsenal volgens hem 'meer vertegenwoordigen dan enkel een voetbalclub'. "Bij Arsenal draait het er niet alleen om dat je goed kunt voetballen. Om in het elftal te staan moet je ook een goed mens zijn. Dat straalt iedereen binnen de club ook uit", legt hij uit via de officiële kanalen van the Gunners. "Ik probeer zelf altijd een voorbeeld te zijn voor iedereen, zowel op als buiten het veld."

Bezig met laden …