voetbalzone

‘Barça is in vorm, maar wij hebben niets te vrezen; we zijn Real Madrid’

Peter Nusselder09 nov 2015, 09:10
Laatst bijgewerkt: 09 nov 2015, 09:10
Advertentie

Onder leiding van de nieuwe trainer Rafael Benítez hoefde Real Madrid in de Primera División nog geen nederlaag te incasseren, maar aan die ongeslagen status kwam zondag op bezoek bij Sevilla (3-2) een einde. De club uit de hoofdstad staat nu drie punten achter koploper Barcelona.

voetbalzone

Na de interlandbreak staat over twee weken de thuiswedstrijd tegen de aartsrivaal uit Catalonië op het programma en dan kan de Koninklijke weer op gelijke hoogte komen met de lijstaanvoerder. “Barcelona is in vorm, maar wij hebben niets te vrezen; we zijn Real Madrid”, kijkt James Rodríguez in de Spaanse media vooruit naar de kraker. “Het wordt een interessant duel.

Het is nog onzeker of Benítez op 21 november kan beschikken over aanvoerder Sergio Ramos; de verdediger scoorde tegen Sevilla met een omhaal, maar liep darbij wel een schouderblessure op. “Ik denk nu aan mijn herstel. Dinsdag wordt er een scan gemaakt. Het belangrijkste is dat ik weer fit word, het wordt lastig om me bij het Spaans elftal te melden; zo snel mogelijk herstellen heeft prioriteit.”

Bezig met laden …