voetbalzone

Barça-verdediger steunt Real-icoon Casillas: 'Ben niet de enige die dat vindt'

Matthijs van Laar24 mrt 2016, 15:19
Laatst bijgewerkt: 24 mrt 2016, 15:19
Advertentie
/

Iker Casillas lag onder vuur bij Real Madrid en mocht vertrekken naar FC Porto, waar hij de laatste maanden ook steeds vaker het mikpunt is van kritiek. Daar wil Jordi Alba echter niks van weten: de linksback van Barcelona maakt de geroutineerde sluitpost deze week mee bij de nationale ploeg en hij rekent Casillas nog steeds tot de beteren in zijn soort.

Zijn positie in het Spaanse doel staat ter discussie, zeker nu David de Gea bijna wekelijks bij Manchester United aantoont wat hij in zijn mars heeft. Desondanks behoudt bondscoach Vicente del Bosque het vertrouwen in Casillas. “We kennen de kwaliteit van Iker en wij steunen hem volledig”, zegt Alba in de aanloop naar het oefenduel met Italië van donderdagavond.

“Voor mij is hij een van de drie of vier beste doelmannen ter wereld”, vervolgt de rappe vleugelverdediger. “En ik ben niet de enige die dat vindt.” Onlangs verscheen nog een bericht dat FC Porto uit onvrede over zijn prestaties van de 34-jarige sluitpost af zou willen. Dat werd later echter weer ontkend door clubvoorzitter Jorge Nuno Pinto da Costa.

Bezig met laden …