voetbalzone

‘Barça wil zomeraankoop na één seizoen terugsturen naar competitiegenoot’

Robin Bruggeman11 mei 2016, 17:40
Laatst bijgewerkt: 11 mei 2016, 17:40
Advertentie

Aleix Vidal werd vanwege een transferverbod gedwongen om de eerste helft van dit seizoen bij Barcelona vanaf de tribune toe te kijken. De tweede seizoenshelft heeft echter ook nog niet gebracht wat de Spanjaard van zijn overstap had verwacht: hij verscheen na de winterstop slechts zes keer aan de aftrap en lijkt zich nu alweer op te moeten maken voor een vertrek.

/

Luis Enrique schijnt namelijk niet helemaal overtuigd te zijn van de kwaliteiten van Vidal, terwijl diens concurrent Dani Alves ook weleens op weg zou kunnen zijn naar de uitgang. De deur lijkt in Sevilla in ieder geval open te staan voor de zomeraankoop: “We hebben een goede relatie met hem en zijn adviseurs en ik denk dat hij het lastig heeft nadat hij zes maanden niet heeft mogen spelen. Ik moet wel zeggen dat ik denk dat Barcelona hem ziet als iemand voor de toekomst”, vertelde technisch directeur Monchi van Los Rojiblancos aan Canal Sur Radio.

Naast een binnenlandse transfer lijkt Vidal ook opties buiten de landsgrenzen te hebben: AC Milan schijnt namelijk ook wel oren te hebben naar de diensten van de middenvelder, die ook als rechtsback uit de voeten kan. I Rossoneri zijn er naar verluidt alleen nog niet over uit of ze de Spanjaard definitief willen overnemen of dat ze hem slechts op huurbasis naar Milaan willen halen.

Bezig met laden …