voetbalzone

Barcelona bevestigt interesse: ‘Onze staf wil Neymar graag hebben’

Thijs Post26 feb 2013, 13:11
Laatst bijgewerkt: 26 feb 2013, 13:11
Advertentie

Neymar wist waarschijnlijk al dat hij in Europa niet zou hoeven te bedelenen om een contract, maar nu is het ook officieel. Bij monde van vicevoorzitter Josep Maria Bartomeu heeft Barcelona namelijk laten weten interesse te hebben in het 21-jarige toptalent uit Brazilië. Bartomeu deed zijn uitspraken tegenover een lokale televisiezender.

/

“Hij is een speler die onze trainersstaf graag zou willen hebben. Als Neymar zegt dat hij zijn club Santos wil verlaten, zal Barcelona zich melden om te proberen hem onder contract te krijgen”, tekent persbureau ANP op uit de mond van de sportbestuurder. Neymar, die ook werd genoemd bij clubs als Real Madrid, Chelsea en Manchester City, heeft nog een contract tot medio 2014.

In de wandelgangen werd gefluisterd dat Neymar al een voorcontract getekend zou hebben bij Barcelona, maar die geruchten zijn altijd ontkend door beide partijen. De aanvaller zelf liet in een eerder stadium nog weten pas na het WK van 2014 in eigen land naar Europa te willen verkassen.

Bezig met laden …