voetbalzone

Barcelona, Chelsea en Spurs horen vraagprijs Leandro: vijftig miljoen

Bart Kruyt16 sep 2011, 10:50
Laatst bijgewerkt: 16 sep 2011, 10:50
Advertentie

De interesse in Leandro Damião neemt toe. De aanvaller van Internacional stond deze zomer al in de belangstelling van Tottenham Hotpur en wordt inmiddels ook in de gaten gehouden door clubs als Barcelona, Chelsea en Manchester United. Vicevoorzitter Luis Anapa ruikt kansen en stelt dat de Braziliaans international alleen voor de hoofdprijs kan vertrekken.

/

De 22-jarige Leandro heeft een gelimiteerde afkoopsom van vijftig miljoen euro in zijn contract staan en Internacional wil dit bedrag ook ontvangen. “Hij is het bedrag waard en als ik zie hoe hij momenteel speelt, dan weet ik zeker dat er een club zal zijn die dit bedrag op tafel gaat leggen”, zei Anapa. In de afgelopen transferperiode bood Tottenham achttien miljoen euro.

Leandro is bezig aan zijn tweede seizoen in de hoofdmacht van Internacional en maakte in 2011 al dertien doelpunten in twintig competitiewedstrijden. Bovendien debuteerde hij in de Braziliaanse nationale ploeg, waarvoor hij momenteel drie interlands heeft gespeeld. Afgelopen weekend maakte Leandro nog een hattrick en woensdagavond raakte hij de paal na een lambreta.

Bezig met laden …