voetbalzone

Barcelona doet bod op Kroatisch talent: ‘Maar de familie is ontevreden’

Gijs Freriks09 feb 2014, 19:35
Laatst bijgewerkt: 09 feb 2014, 19:35
Advertentie

Dinamo Zagreb heeft een bod van Barcelona op aanvalstalent Alen Halilovic afgeslagen. Dat zegt erevoorzitter Zdravko Mamic in gesprek met Jutarnji List. Het is niet bekend onder welke voorwaarden de Catalanen de zeventienjarige Kroaat wilden vastleggen.

voetbalzone

“We hebben een aanbieding van Barcelona ontvangen, maar hebben die niet geaccepteerd”, legt Mamic uit. “Dinamo en de familie van Halilovic waren niet geheel tevreden over de condities. Maar ik weet zeker dat het laatste woord hierover nog niet is gezegd, want Barcelona wil per se dat de transfer doorgaat. We zien wel wat er gebeurt, al heb ik graag dat Halilovic bij Dinamo blijft.” Volgens Sport had Barcelona een bedrag van vijf miljoen euro over voor Halilovic, dat door variabelen op zou kunnen lopen tot vijftien miljoen.

De drievoudig international speelde dit seizoen dertien wedstrijden voor Zagreb, maar daarin was hij niet bij doelpunten betrokken. Vorig seizoen kwam de linkspoot tot twee doelpunten in achttien wedstrijden. Halilovic was afgelopen zomer nog dicht bij een transfer naar Tottenham Hotspur, maar die deal ketste op vier ton en een studiebeurs af. De rechtsbuiten heeft een aflopend contract bij Dinamo Zagreb.

Bezig met laden …