voetbalzone

Barcelona doet contractvoorstel: ‘De laagste aanbieding van allemaal’

Daniel Cabot Kerkdijk08 apr 2015, 20:32
Laatst bijgewerkt: 08 apr 2015, 20:32
Advertentie

Barcelona maakt werk van de continuïteit van Dani Alves. Dinorah Santa Ana, ex-vrouw en zaakwaarneemster van de Braziliaans international, had woensdag op het trainingscomplex in Sant Joan Despi een onderhoud van twee uur met het complete technische hart van de Spaanse topclub: Ariedo Braida, Carles Rexach, Javier Bordas en Jordi Mestre.

voetbalzone

Alves kan zijn aflopende verbintenis in het Camp Nou met een seizoen verlengen. Er is een eenzijdige optie voor nog een jaar. “Maandag had ik een eerste gesprek met Bordas”, liet Dinorah Santa Ana na afloop aan Sport weten. “Vandaag was het tweede gesprek. Ik heb de contractverlenging, maar ik kan niet zeggen of ik blij of niet blij ben. Het is nog pril om er iets over te zeggen. Er zullen nog meerdere gesprekken plaatsvinden. Ze zullen mij bellen voor een volgend gesprek.”

Dinorah Santa Ana erkende tegen een journalist van El Mundo Deportivo echter wel dat de aanbieding van Barcelona minder aantrekkelijk is dan de voorstellen van andere clubs. “Dit is de laagste aanbieding van allemaal”, verzekerde de belangenbehartigster. Alves, die over een maand 32 jaar wordt, wil graag langer voor Barcelona spelen. Enkele clubs uit Engeland hebben echter verregaande interesse. Paris Saint-Germain is inmiddels niet meer in de markt voor de rechtsback.

Bezig met laden …