voetbalzone

Barcelona grijpt mis bij 'man van negentig miljoen': 'Ik bedank Juventus'

Dominic Mostert20 okt 2016, 21:45
Laatst bijgewerkt: 20 okt 2016, 21:45
Advertentie

Paulo Dybala heeft bevestigd dat Juventus afgelopen zomer een bod op hem weigerde. De aanvaller treedt niet in detail, maar de Italiaanse media weten genoeg: volgens Tuttosport en Calciomercato ging het om een grote zak geld van Barcelona. De kampioen van Spanje zou negentig miljoen euro hebben geboden op Dybala.

/

De 22-jarige Argentijn wil in gesprek met So Foot Club alleen kwijt dat zijn werkgever 'nee' zei tegen een zomers bod. "Ik moet Juventus daarvoor bedanken, want het betekent dat de club in mij gelooft. Het is moeilijk om zulke aanbiedingen te weigeren. Ik ben er blij mee dat ik blijf. Ik speel bij een van de beste clubs ter wereld. Als ik ooit vertrek, is dat voor het bestwil van de club."

Voorlopig zit Dybala dus goed in Turijn. De jonge goalgetter, die tot de zomer van 2020 vastligt, heeft grote ambities met zowel Juventus als het Argentijns elftal. "We willen de Champions League winnen met Juventus. Waarom zou dat niet kunnen? Het zou echter nog mooier zijn om wereldkampioen te worden met Argentinië. Dan word ik helemaal wild."

Bezig met laden …