voetbalzone

Barcelona grijpt mis: ‘Ik heb begrepen dat hij al naar Real Madrid gaat’

Erik van Dam10 mrt 2015, 13:44
Laatst bijgewerkt: 10 mrt 2015, 13:44
Advertentie

Het lijkt erop dat de toekomst van Danilo reeds bepaald is. De rechtsback timmert al een tijd aan de weg bij FC Porto en lijkt in de zomer weg te gaan bij de club. Lijkt, want publiekelijk willen Danilo en FC Porto niet zeggen wat hun plannen zijn na dit seizoen. Carles Rexach stelt echter dat Danilo aan de slag zal gaan bij Real Madrid.

voetbalzone

De assistent-voetbaldirecteur van Barcelona zegt dat tegen Esport 3. Rexach kreeg de vraag voorgelegd, wat er waar is van de geruchten dat zijn club het voorzien heeft op de verdediger van FC Porto. Hij zou gezien worden als de ideale opvolger van Dani Alves. “Ik heb begrepen dat hij al naar Real Madrid gaat. Maar dat weet ik niet zeker, dat zouden ze zelf moeten bevestigen”, reageerde Rexach.

Afgelopen weekend werd ook Carlo Ancelotti gevraagd naar de 23-jarige Danilo. De trainer van Real Madrid wilde het bericht toen bevestigen noch ontkennen. “Ik ken alle spelers in Europa, maar we denken op het moment niet aan aankopen. Ik vind Danilo een goede speler, maar ik ken wel meer goede spelers. Dat er geruchten zijn, is normaal bij deze club”, zei de Italiaan. Barcelona mag komende zomer wel spelers kopen, maar niet opstellen in wedstrijden. De komst van Danilo lijkt mede om die reden sowieso niet haalbaar.

Bezig met laden …