voetbalzone

‘Barcelona had Messi moeten verkopen, dat zeg ik reeds een jaar’

Daniel Cabot Kerkdijk04 nov 2013, 18:30
Laatst bijgewerkt: 04 nov 2013, 18:30
Advertentie
/

Barcelona heeft na 12 speeldagen in de Primera División liefst 34 punten verzameld en kan woensdag overwintering in de Champions League afdwingen. Het team van Gerardo Martino oogst echter geen bewondering als het aankomt op oogstrelend voetbal en bovendien verkeert Lionel Messi niet in goede doen. Alexis Sánchez en Neymar nemen Barcelona de laatste weken op sleeptouw, terwijl Messi in zijn laatste vijf optredens niet verder kwam dan een schamel doelpunt.

De selectie van Barcelona neemt het voortdurend op voor Messi en ook Martino verdedigt continu de sportieve dip van zijn landgenoot. De supporters vragen zich echter af wat er toch met de Argentijnse topscorer aller tijden van Barcelona aan de hand is, zo ondervond Punto Pelota. “Messi zit niet lekker in zijn vel”, stelde een fan. “Er is wat met hem aan de hand. Neymar is nu veel beter.” Dat beaamt ook een andere supporter. “Gelukkig hebben we Neymar en Alexis. Er is iets met Messi aan de hand. Hij loopt voortdurend naar beneden te kijken.”

De meningen zijn verdeeld. “Zolang Barcelona wint, is er niks aan de hand. Zolang Neymar voor spektakel zorgt, mag Messi zijn mindere momenten hebben”, oordeelde een andere fan. Eén supporter reageerde wel heel extreem op de vormdip van Messi. “Barcelona had Messi moeten verkopen, dat zeg ik al een jaar”, verzekerde hij. “Het is niet niks wat ik zeg, maar ik denk niet dat hij nog wat gaat presteren bij Barcelona. Dat overkomt alle sterspelers. Nu is Neymar er, het is het moment om Messi te verkopen.”

Bezig met laden …