voetbalzone

Barcelona heeft geen ‘plan B’: ‘Willen dat hij verlengt’

Robin Bruggeman20 dec 2016, 20:18
Laatst bijgewerkt: 20 dec 2016, 20:18
Advertentie

Luis Enrique won in zijn eerste twee seizoenen bij Barcelona onder meer twee landstitels, twee keer de Copa del Rey en één keer de Champions League en het bestuur van de Catalanen is vanzelfsprekend tevreden over de resultaten van de oefenmeester. De bestuurders van Barça zijn zelfs zo blij met de trainer, dat zij nog niet bezig zijn met het zoeken naar een mogelijke opvolger.

/

Het contract van Luis Enrique loopt in de zomer af en voorzitter Josep Maria Bartomeu heeft laten weten maar één kandidaat voor de coachpositie te zien: “Er is geen ‘plan B’ voor de coach. We willen dat hij bijtekent. We hebben ons compleet gericht op de wedstrijden en de toernooien, aangezien dat het belangrijkste is voor ons”, vertelde hij aan verslaggevers.

“Ik heb een tijdje geleden, in april, al gezegd dat we uiteindelijk een keer met elkaar gaan praten. Dat zouden we graag doen, maar we gaan het nog wat meer tijd gunnen, aangezien het voetbal voor ons op de eerste plaats komt.” Luis Enrique wilde op een persconferentie niet op zijn toekomst ingaan: “Ik kan me niet herinneren wat ik de vorige keer op deze vraag heb geantwoord… de volgende alsjeblieft!”

Bezig met laden …