voetbalzone

‘Barcelona heeft helemaal geen spelers nodig van Real Madrid’

Peter Nusselder23 jun 2015, 12:45
Laatst bijgewerkt: 23 jun 2015, 12:45
Advertentie

De kandidaten die in de race zijn om de nieuwe voorzitter van Barcelona te worden, doen niet zelden de mooiste beloftes om nieuwe topspelers naar het Camp Nou te halen. Toni Freixa is echter niet van plan om daaraan mee te doen en is van mening dat het geen zin heeft om namen te noemen.

voetbalzone

Onlangs deed het gerucht de ronde dat verdediger Sergio Ramos op het punt zou staan om van Real Madrid naar Barça te verkassen. Volgens Freixa is het evenwel onzin dat hij het aanbod zou hebben gekregen om tijdens zijn campagne gebruik te maken van Ramos. “Er is niemand geweest die hem bij ons heeft aangeboden”, maakt Freixa duidelijk in gesprek met Onda Cero.

“De club heeft op dit moment ook helemaal geen spelers van Real nodig”, benadrukt de mogelijk toekomstige preses. De zittende voorzitter Josep María Bartomeu heeft laten doorschemeren dat hij ervoor gaat zorgen dat Koke van Atlético Madrid wordt overgenomen, maar ook dat vindt Freixa onzin. “Als Koke wil komen, dan doet hij dat; met of zonder Bartomeu. Je moet je in deze verkiezingscampagne niet richten op namen, maar meer op een managementmodel”, vindt Freixa.

Bezig met laden …