voetbalzone

'Barcelona heeft maximaal 25 miljoen euro over voor beoogde nieuwe spits'

Bart Kruyt19 jul 2016, 10:32
Laatst bijgewerkt: 19 jul 2016, 10:32
Advertentie

Technisch directeur Robert Fernández bevestigde vorige week dat Barcelona nog van plan is om een extra aanvaller te gaan kopen, maar het is nog onduidelijk wie de stand-in voor Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar moet gaan worden. Er worden veel kandidaten genoemd, maar volgens de Catalaanse krant SPORT is Kevin Gameiro van Sevilla momenteel de belangrijkste optie.

/

Volgens SPORT wil Barcelona snel toeslaan en brengt het een bod van 25 miljoen euro uit. De Spaanse kampioen is niet van plan om te onderhandelen; Barcelona wil geen cent meer betalen dan 25 miljoen euro. Sevilla zal hier dus goed over moeten nadenken en weet dat de speler zelf in ieder geval graag de overstap naar Barcelona zou willen maken.

Gameiro heeft er nu drie seizoenen bij Sevilla op zitten en speelde daarvoor in zijn vaderland voor Paris Saint-Germain, Lorient en Strassbourg. Met Sevilla won hij drie keer op rij de Europa League en maakte hij in 92 competitiewedstrijden 39 doelpunten, waarvan 15 in zijn eerste seizoen en 16 in het laatste voetbaljaar. Zijn contract loopt nog twee jaar door.

Bezig met laden …