voetbalzone

‘Barcelona heeft niet met ons gesproken, we zijn hier niet onrustig’

Gijs Freriks06 mei 2014, 20:45
Laatst bijgewerkt: 06 mei 2014, 20:45
Advertentie

Andoni Zubizarreta, de sportief directeur van Barcelona, ging maandag op bezoek bij Luis Enrique. De trainer van Celta de Vigo moet volgens Antena 3 de opvolger worden van Gerardo Martino, maar bij de Galiciërs maakt men zich geen zorgen. Vicevoorzitter Ricardo Barrios gaat ervan uit dat Enrique ook na de zomer de coach van Celta is.

voetbalzone

“Barcelona heeft niet met ons gesproken”, zegt de sportbestuurder in de Spaanse media. “We zijn hier niet onrustig. Luis Enrique is de trainer van Celta de Vigo en ik kan niets zeggen over zijn meeting met Barcelona. Voor zover wij weten, blijft hij onze coach en daar heb ik verder niets aan toe te voegen.” Barrios stelt voorts dat er geen speciale Barcelona-clausule in het contract van Enrique aanwezig is.

Luis Enrique, die na vijf seizoenen Real Madrid acht jaar voor Barcelona voetbalde, begon zijn trainerscarrière bij het B-elftal van Barcelona om in 2011 coach van AS Roma te worden. Dat werd geen succes en na een jaar scheidden de wegen. Sinds begin dit seizoen heeft hij Celta onder zijn hoede; Lucho heeft bij os Celtiñas nog een contract tot volgend jaar zomer.

Bezig met laden …