voetbalzone

'Barcelona heeft ondanks topaankopen Real Madrid betere selectie'

Bart Kruyt06 aug 2013, 00:10
Laatst bijgewerkt: 06 aug 2013, 00:10
Advertentie
/

De strijd om de titel in de Primera División gaat dit seizoen waarschijnlijk weer gewoon tussen Barcelona en Real Madrid. Vorig seizoen wonnen de Catalanen de Primera División en Real hoopt nu weer aan het langste eind te trekken. De Koninklijke zat in de huidige transferperiode dan ook niet stil en legde al drie nieuwe spelers vast. Of dat genoeg is voor het kampioenschap, valt echter te betwijfelen.

Real kocht met Isco, Asier Illarramendi en Daniel Carvajal drie grote talenten en gaf de Braziliaanse middenvelder Casemiro een vast contract. Desondanks beschikt Barcelona volgens de bezoekers van Voetbalzone nog over de beste selectie. In de afgelopen dagen kon er gestemd worden op de poll Welke Spaanse topclub heeft op dit moment de sterkste selectie? 57 procent van de stemmers koos voor Barcelona, waardoor dus 43 procent van de stemmen naar Real ging. In totaal lieten ruim 10.500 mensen hun mening horen.

Barcelona haalde tot dusver alleen Neymar binnen, voor 57 miljoen euro. Los Blaugrana zoeken nog wel een centrale verdediger en hopen die voor 2 september, wanneer de markt sluit, binnen te hebben. Real is nog bezig met de komst van Gareth Bale en zou voor de Welshman van Tottenham Hotspur circa honderd miljoen euro willen betalen. De middenvelder ontbrak zaterdag in het oefenduel tussen the Spurs en AS Monaco.

Bezig met laden …