voetbalzone

Barcelona hint naar nieuwe poging: 'In januari hebben we teveel gezegd'

Bart Kruyt03 jun 2016, 07:55
Laatst bijgewerkt: 03 jun 2016, 07:55
Advertentie

Barcelona wilde in januari al een back-up voor ‘MSN’ halen en dacht daarbij aan Nolito, die het goed doet bij Celta de Vigo en bovendien al een verleden heeft bij de Spaanse kampioen. Barcelona slaagde er echter niet in om een akkoord te bereiken met Celta over een transfersom, waardoor Nolito een overstap kon vergeten. Mogelijk komt het in de zomer alsnog tot een terugkeer.

/

Robert Fernández, technisch directeur van Barcelona, bevestigt dat hij nog altijd gecharmeerd is van de Spaans international. “Hij is een speler die we hebben geprobeerd te halen, maar zoals jullie weten, is dat niet gelukt”, zei de sportbestuurder. “Ik kan op dit moment niet bevestigen of ontkennen dat we het in de zomer opnieuw gaan proberen, maar hij is een speler voor wie ik veel bewondering heb.”

“Als ik te veel over hem zeg, zou dat de onderhandelingen kunnen beïnvloeden”, vervolgde Robert. “In januari hebben we heel veel informatie naar buiten gebracht en dat is schadelijk geweest. Nolito heeft een doorlopend contract bij Celta de Vigo en dat moeten we respecteren.” Barcelona is nu eerst bezig met de komst van aanvallende middenvelder annex linksbuiten Denis Suárez, die moet worden teruggehaald van Villarreal.

Bezig met laden …