voetbalzone

‘Barcelona? Ik moest lachen, maar er is geen enkel contact geweest’

Gijs Freriks25 okt 2015, 19:35
Laatst bijgewerkt: 25 okt 2015, 19:35
Advertentie

De krant Mundo Deportivo opende zaterdag met het bericht dat Ricardo Oliveira zichzelf heeft aangeboden bij Barcelona. De 35-jarige aanvalsleider van Santos zou in de winter van zijn carrière graag nog eens bij een Europese topclub spelen, maar in gesprek met ESPN zegt hij dat er weinig waar is van die berichtgeving.

voetbalzone

“De fans van Santos, mijn medespelers, de technische staf en de directie weten dat het niet klopt. Ik heb er om moeten lachen, maar ik wil wel even benadrukken dat er op geen enkele wijze contact is geweest met Barcelona. Ik snap niet hoe dit verhaal de wereld in is gekomen, maar ik besef tegelijkertijd dat bepaalde mensen in de voetballerij met dit soort onhandige manieren hun brood proberen te verdienen”, doelt Oliveira vermoedelijk op het journaille.

Ricardo Oliveira, dertienvoudig A-international van Brazilië, begon zijn carrière bij Portuguesa en speelde later voor onder meer Santos, Valencia en AC Milan. In dienst van Santos kwam hij tot 17 doelpunten in 25 officiële wedstrijden.

Bezig met laden …