voetbalzone

‘Barcelona? Ik zou ook graag knapper en sterker zijn en willen vliegen’

Daniel Cabot Kerkdijk18 mei 2014, 12:25
Laatst bijgewerkt: 18 mei 2014, 12:25
Advertentie

Luis Enrique kondigde afgelopen week zijn vertrek bij Celta de Vigo aan en Gerardo Martino maakte zaterdag bekend dat hij na een seizoen al bij Barcelona vertrekt. Het ligt voor de hand dat de ex-coach van Barcelona B en AS Roma vanaf komend seizoen voor de selectie van de Catalanen staat, zeker na het recente bezoek van technisch directeur Andoni Zubizarreta.

voetbalzone

Luis Enrique wilde zaterdag na de verloren wedstrijd tegen Valencia (2-1) echter niets kwijt over zijn toekomst. “Als er iets, dan zal ik dat zeggen”, claimde de oefenmeester. “Nu kan ik niks verzinnen. We zullen wel zien of er iets zal zijn of niet. En in dat geval, iets anders.” Luis Enrique gaf aan dat hij het duel tussen Barcelona en Atlético Madrid op televisie had gevolgd. “Atlético is de verdiende kampioen.”

De oud-middenvelder van onder meer Barcelona kreeg de vraag of hij zich in staat achtte om voor de selectie van de onttroonde landskampioen te staan. “Ik kan elke club ter wereld trainen. Of ik naar Barcelona ga? Jullie stellen allemaal dezelfde vragen. Ik zou graag willen vliegen, maar dat kan ik niet. Ik zou ook wat knapper en sterker willen zijn, al ben ik dat al een beetje. Als, als, als…”

Bezig met laden …