voetbalzone

Barcelona in vorm: 'Wat er nu met Real gebeurt, is ook bij ons gebeurd'

Bart Kruyt13 mrt 2015, 13:42
Laatst bijgewerkt: 13 mrt 2015, 13:42
Advertentie

Kort na de jaarwisseling werd er door de supporters geschreeuwd om het ontslag van Luis Enrique, maar inmiddels ziet alles er erg goed uit voor Barcelona. De Catalanen staan bovenaan in de Primera División, hebben zich geplaatst voor de finale van de Copa del Rey en hebben in de Champions League een 1-2 voorsprong genomen tegen het Engelse Manchester City.

voetbalzone

Barcelona zou dit seizoen dus zomaar eens drie hoofdprijzen kunnen gaan pakken. "Ja, daar praten we in de kleedkamer wel over", zegt doelman Claudio Bravo. "Het zou geweldig zijn als we de treble zouden kunnen winnen. Het is Barcelona in het verleden al eens gelukt en we gaan er alles aan doen om het dit jaar weer te bereiken."

Barcelona is de laatste tijd uitstekend in vorm, maar dat geldt niet voor achtervolger Real Madrid, dat volgende week op bezoek komt in het Camp Nou. "Wat er nu met Real gebeurt, is ook bij ons gebeurt", zegt Bravo. "Alles gaat goed, dan heb je een slechte week en lijkt het direct of alles meteen fout is. In de voetballerij ga je heel snel van hoog naar laag, zeker bij een topclub. Iedere nederlaag zorgt voor onrust."

Bezig met laden …