voetbalzone

Barcelona incasseert mokerslag: ‘We kunnen hier niets positiefs uithalen’

Peter Nusselder08 mrt 2014, 21:15
Laatst bijgewerkt: 08 mrt 2014, 21:15
Advertentie

Barcelona is nog altijd in de race voor drie hoofdprijzen, maar prolongatie van de titel in de Primera División zal nog een hels karwei worden voor het team van trainer Gerardo Martino. Zaterdagmiddag gingen de Catalanen op bezoek bij Real Valladolid met 1-0 onderuit, al geeft men de moed niet op.

voetbalzone

Martino en rechtsback Dani Alves geven aan dat een nieuw kampioenschap nog niet uit het hoofd hoeft te worden gezet, maar Xavi benadrukt dat Barça zich dan wel zal moeten verbeteren. “Uit dit resultaat en dit optreden kunnen we helemaal niets positiefs halen”, maakte de middenvelder na afloop duidelijk in de Spaanse media. “We zullen woensdag, in de Champions League tegen Manchester City, echter beter moeten.”

“Vandaag zat het er echt niet in. Een pijnlijke nederlaag, we doen nu echt een stap terug”, weet de routinier. Martino proberde de moed erin te houden. “Zolang we in cijfermatig opzicht een kans hebben, geven we de titelstrijd niet op.” Alves sloot zich bij zijn coach aan. “Niemand bij ons heeft de competitie al uit zijn hoofd gezet. Een van onze sterke punten is dat we tot en met het eind blijven vechten.”

Bezig met laden …