voetbalzone

'Barcelona informeerde bij Real Madrid naar prijskaartje Varane'

Bart Kruyt10 jun 2013, 22:10
Laatst bijgewerkt: 10 jun 2013, 22:10
Advertentie

Barcelona is op zoek naar een nieuwe topverdediger en werd al met de nodige namen in verband gebracht. Volgens TV3 heeft de Spaans landskampioen zelfs geprobeerd om te winkelen bij aartsrivaal Real Madrid: in het programma 'Esport Club' werd maandag beweerd dat Barcelona heeft geïnformeerd naar de hoogte van de gelimiteerde afkoopsom in het contract van Raphaël Varane.

/

In Spanje is het verplicht om gelimiteerde afkoopsommen in de contracten op te nemen en Barcelona wilde daarom wel weten wat Varane moet kosten. Van een transfer zal het echter niet komen, want de Fransman zou zelf hebben aangegeven dat hij Real niet wil verlaten. Hij is de club dankbaar voor het vertrouwen dat zij in de jonge verdediger heeft getoond en Varane wil dan ook gewoon in het Santiago Bernabéu blijven spelen.

De twintigjarige Varane heeft er twee seizoenen bij Real opzitten en beleefde in het afgelopen voetbaljaar zijn doorbraak. De verdediger speelde Pepe uit het basiselftal en maakte indruk in topwedstrijden tegen Manchester United en Barcelona. De verbintenis van Varane loopt tot medio 2017 door en het is onbekend hoe hoog de afkoopsom in zijn contract nu is.

Bezig met laden …