voetbalzone

‘Barcelona is de beste van allemaal, maar ik heb zelf niets gehoord’

Erik van Dam19 feb 2016, 11:22
Laatst bijgewerkt: 19 feb 2016, 11:22
Advertentie

Aymeric Laporte blijft voorzichtig flirten met een toekomstig verblijf bij Barcelona. De verdediger van Athletic Club doet het prima bij zijn club en is in de wandelgangen al geregeld genoemd als kandidaat-versterking voor los Azulgrana. Recent nog pakte Laporte zelf de telefoon om Barcelona voor alle zekerheid te laten weten dat bepaalde quotes van hem, die het deden voorkomen alsof hij niet naar Camp Nou zou willen, onjuist waren.

/

“Barcelona is de beste club van allemaal”, legt Laporte nog eens rustig uit in gesprek met de media in zijn thuisland Frankrijk. “Maar ik ben op dit moment eigendom van Athletic en focus me puur en alleen op de prestaties hier. Er is niets concreet rond Barcelona en niemand heeft rechtstreeks contact met mij gezocht. Ik wacht het dus allemaal geduldig af”, zegt hij over de steeds terugkerende verhalen over een transfer.

“Dat gerucht dat ik naar Barcelona zou gaan komt elke transferperiode terug. De laatste keer was er zelfs sprake van dat Paris Saint-Germain me wilde hebben”, somt Laporte op. “Kranten benadrukken dat soort dingen graag vaak, maar van enige belangstelling weet ik niets. Dat moet je bij mijn club vragen, want daar sta ik onder contract. Athletic heeft mij niets verteld en ik heb zelf niets gehoord.”

Bezig met laden …