voetbalzone

Barcelona is na Puyol nog een verdediger weken kwijt door blessure

Bart Kruyt17 mrt 2013, 22:10
Laatst bijgewerkt: 17 mrt 2013, 22:10
Advertentie

Barcelona won zondagavond met 3-1 van Rayo Vallecano, maar toch was er na afloop geen sprake van enkel hosannastemming. Adriano had zich al vroeg in de wedstrijd moeten laten vervangen voor Dani Alves en blijkt een hamstringblessure te hebben opgelopen. Barcelona meldt op de officiële website van de club dat de Braziliaan vier tot zes weken buitenspel zal staan.

/

Het is niet de eerste spierblessure waar Adriano dit seizoen mee te maken krijgt. De vleugelverdediger belandde ook in de wedstrijden tegen Granada en Celtic in de lappenmand, maar was fit genoeg om zondag te kunnen beginnen. Lang duurde zijn optreden tegen Vallecano echter niet, want al na 24 minuten moest hij zich laten vervangen door Dani Alves.

Door de hamstringblessure mist Adriano onder meer de Champions League-wedstrijden tegen Paris Saint-Germain, die voor begin april op het programma staan. Het nieuws komt kort na het bericht dat Carles Puyol voorlopig ook niet inzetbaar is voor Barcelona: de centrumverdediger staat vier tot acht weken buitenspel na een operatie aan zijn knie.

Bezig met laden …