voetbalzone

Barcelona kan bod verwachten: 'Voor de Kerst speelde hij geweldig'

Matthijs van Laar11 jun 2015, 15:33
Laatst bijgewerkt: 11 jun 2015, 15:33
Advertentie

West Ham United blijft pogingen ondernemen om Alex Song voor de club te behouden. De middenvelder kwam het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor the Hammers en keert binnenkort dus terug in Barcelona. De Londenaren hopen de Kameroener nu definitief over te nemen, zo meldt men op de officiële website.

voetbalzone

Het contract van Song in Catalonië loopt nog een jaar door, maar de speler heeft te horen gekregen dat hij bij een goed bod mag vertrekken. Naast West Ham United is er interesse van Southampton, Chelsea, Liverpool en Tottenham Hotspur. Voorzitter David Sullivan hoopt echter dat zijn club als winnaar uit de strijd komt.

"Ik kan de fans verzekeren dat we er vol voor gaan", zegt hij. "Voor Kerst speelde Alex geweldig en wij geloven dat hij onder de nieuwe manager (Slaven Bilic, red.) die vorm weer gaat hervinden. We zitten niet ruim in de middenvelders en zijn dus niet gewapend tegen blessures. Afgelopen seizoen was er niet genoeg concurrentie. Dat willen we nu voorkomen."

De 27-jarige Song was eerder in Londen actief voor Arsenal, dat hem in 2012 voor twintig miljoen euro verkocht aan Barcelona. In Spanje wist de Afrikaan niet te imponeren. Afgelopen zomer vertrok hij daarom op huurbasis naar Engeland. Song kwam daar tot 28 competitieduels.

Bezig met laden …