voetbalzone

Barcelona kan komst Spaans international vergeten: 'Standpunt is helder'

Matthijs van Laar25 jun 2015, 09:08
Laatst bijgewerkt: 25 jun 2015, 09:08
Advertentie

Barcelona probeerde vorig jaar al om Koke binnen te halen en gaat volgens de Spaanse sportkranten opnieuw een poging ondernemen. De kans dat de spelmaker vertrekt bij Atlético Madrid is echter zeer klein, zo claimt zaakwaarnemer Inaki Espizua in gesprek met Cadena Cope. "Het standpunt van de speler is helder."

voetbalzone

De 23-jarige international is volgens zijn belangenbehartiger vereerd dat de Champions League-winnaar opnieuw interesse toont. "Het is geen verrassing. Het is geweldig om dat te horen, zeker als het gaat om een club als Barcelona. Maar hij is een belangrijk onderdeel van het project bij Atlético Madrid. Meer hoef ik er niet over te zeggen."

Een van de redenen waarom Koke niet weg wil, is de prettige samenwerking met Diego Simeone. De Argentijnse coach blies de loopbaan van de middenvelder hoogstpersoonlijk nieuw leven in. "Toen hij in Madrid arriveerde, mocht Koke nog weg. Maar hij had blind vertrouwen in hem en de speler betaalt dat nu terug."

Overigens is een eventuele overgang naar Barcelona sowieso niet mogelijk voor komende winter. Vanwege een transferverbod mogen de Catalanen deze zomer namelijk geen spelers aantrekken.

Bezig met laden …