voetbalzone

Barcelona krijgt concurrentie: 'Hij zou voor Flamengo willen spelen'

Bart Kruyt14 dec 2015, 21:24
Laatst bijgewerkt: 14 dec 2015, 21:24
Advertentie

De clubs staan in de rij voor Ezequiel Lavezzi. De aanvaller beschikt over een aflopend contract bij Paris Saint-Germain en is niet tevreden over zijn rol in het elftal, waardoor de kans dat hij bij gaat tekenen minimaal is. Lavezzi wil zelfs al in januari vertrekken en voor PSG is dat de laatste mogelijkheid om nog wat geld te vangen voor de Argentijns international.

voetbalzone

Barcelona zou de dertigjarige Lavezzi willen aantrekken als stand-in voor supertrio Lionel Messi, Neymar en Luis Suárez, terwijl er ook veel belangstelling is uit Italië. Lavezzi kan er ook voor kiezen om terug te keren naar Zuid-Amerika, want Flamengo mengt zich ook in de strijd. “Het is waar dat hierover gesproken is, maar alleen omdat wij signalen hebben opgevangen dat Lavezzi zou denken aan een terugkeer naar Zuid-Amerika”, zegt Flamengo-directeur Rodrigo Caetano.

“Volgens zijn zaakwaarnemer is Flamengo een van de ploegen waar hij wel voor zou willen spelen”, vervolgde Caetano. “Maar we moeten nog een lange weg bewandelen om dit te kunnen realiseren. We hebben nog geen contact gehad met Lavezzi, alleen met mensen die hem begeleiden. Dan is er nog de financiële kant van het verhaal, want er zijn ook veel clubs in Europa die hem willen hebben. Ik denk dus dat het heel erg moeilijk wordt. We hebben er drie weken geleden over gesproken en dat is nu naar buiten gekomen, maar nu, drie weken later, is er niets veranderd.”

Bezig met laden …