voetbalzone

Barcelona krijgt geen duidelijkheid: 'De toekomst kan nog ver weg zijn'

Bart Kruyt15 mrt 2016, 14:22
Laatst bijgewerkt: 15 mrt 2016, 14:22
Advertentie

Marc-André ter Stegen weigert te beloven dat hij bij Barcelona zal blijven. De doelman is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Catalanen, maar speelt tot zijn frustratie geen competitiewedstrijden. Claudio Bravo is voor Luis Enrique de eerste keus in de Primera División; Ter Stegen moet genoegen nemen met de bekerduels. Woensdag zal hij dus wel weer onder de lat staan tegen Arsenal.

/

Wellicht komt Ter Stegen the Gunners volgend jaar tegen in competitieverband, want hij wordt sterk in verband gebracht met een transfer naar Liverpool. “Ik krijg veel vragen over mijn toekomst, maar de waarheid is dat ik daar nu niet mee bezig ben”, zei de Duitser dinsdag op een persconferentie. “Ik denk nu alleen maar aan de wedstrijd tegen Arsenal.”

Toch steekt het dat hij ‘de doelman van de toekomst’ wordt genoemd: “Ik ben daar niet in geïnteresseerd, want de toekomst kan nog ver weg zijn”, zei Ter Stegen. “Ik ben nu alleen maar bezig met de wedstrijd van woensdag, een wedstrijd die ik wil winnen. Natuurlijk wil ik zoveel mogelijk wedstrijden spelen, maar nu speel ik de wedstrijden in de Champions League en in de Copa del Rey en in die toernooien wil ik het beste van mezelf laten zien.”

Bezig met laden …