voetbalzone

Barcelona maakt geen haast: ‘Het wordt opgelost wanneer de trainer het wil’

Erik van Dam03 sep 2016, 09:49
Laatst bijgewerkt: 03 sep 2016, 09:49
Advertentie

Een paar dagen geleden meldde Catalunya Ràdio dat Luis Enrique voorlopig nog niet met Barcelona om tafel gaat om de toekomst te bespreken. In februari of maart is het daar pas tijd voor en dat vindt de club prima. Technisch directeur Robert Fernández zegt zaterdag dat hij niet van plan is een lijst met alternatieven samen te stellen voor het geval Luis Enrique niet door wil gaan.

/

Op dit moment ligt Luis Enrique nog maar tot het eind van dit seizoen vast. “Als het moment daar is om te verlengen, dan is het daar. Het zal op natuurlijke wijze gaan”, zegt Fernández rustig in gesprek met Mundo Deportivo. “Wanneer het opgelost moet zijn? Dat maakt niet uit. Wanneer de trainer het wil. Ik wil graag dat Luis Enrique doorgaat, ik denk dat hij de meest waardevolle trainer van allemaal is.”

“Hij heeft hier alles gewonnen en aan anderen denk ik niet. Iemand die zegt dat ik al een schaduwlijst heb met de namen van andere coaches erop liegt”, aldus Fernández. Op de vraag van de pers wat hij doet als Luis Enrique in mei zegt dat hij niet door wil gaan en een sabbatical year inlast, zegt de directeur: “Daar ga ik nu geen energie aan verspillen.”

Bezig met laden …