voetbalzone

Barcelona neemt standpunt in en wil voor morgenmiddag duidelijkheid

Daniel Cabot Kerkdijk08 jun 2015, 21:15
Laatst bijgewerkt: 08 jun 2015, 21:15
Advertentie

Barcelona wil duidelijkheid van het kamp-Daniel Alves. De rechterverdediger uitte enkele weken geleden zijn ongenoegen over het tweede voorstel van de clubleiding om de aflopende samenwerking te verlengen. De 32-jarige Braziliaan zegt ‘waardering’ te missen in de aanbieding en hulde zich daarna in nevelen over zijn sportieve toekomst.

voetbalzone

Spaanse media schrijven maandagavond dat Barcelona een ultimatum aan Dinorah Santa Ana, zaakwaarneemster en ex-vrouw van Alves, heeft gegeven. De directie wil voor dinsdagmiddag weten of Alves ingaat op de aanbieding van de Champions League-winnaar of niet. Voorzitter Josep Maria Bartomeu wil namelijk nog voor zijn formele aftreden, om zich daarna weer beschikbaar te stellen voor de verkiezingen, duidelijkheid hebben.

“We respecteren de uitlatingen van Daniel Alves, maar als we niet hadden gewild dat hij langer blijft, dan hadden we hem geen enkele aanbieding gedaan”, zo stelt vice-preses Jordi Mestre. “We rekenen op hem en we zijn van mening dat de aanbieding goed is. De bal ligt nu bij hem. De beslissing is aan hem, maar deze moet wel snel genomen worden.” Santa Ana erkende maandag in gesprek met media in Italië dat AC Milan interesse heeft getoond. “Maar er zijn nog meer clubs met belangstelling.”

Bezig met laden …