voetbalzone

Barcelona nog niet klaar op transfermarkt: 'We hebben nog tot 31 augustus'

Matthijs van Laar18 jul 2016, 17:23
Laatst bijgewerkt: 18 jul 2016, 17:23
Advertentie
/

Barcelona haalde Denis Suárez, Samuel Umtiti en Lucas Digne al binnen, maar daarmee is de club nog niet klaar op de transfermarkt. Vicevoorzitter Jordi Mestre hint maandag in Mundo Deportivo richting de komst van nog meer nieuwelingen. Ook gaat hij in op de aflopende verbintenis van coach Luis Enrique.

“Je moet eigenlijk met Robert Fernández en Albert Soler (technische leiding, red.) praten en het hangt ook af van het resterende transferbudget, maar ik ben optimistisch”, zegt Mestre over de komst van nieuwe spelers. “Tot 31 augustus is er tijd om te schuiven met de poppetjes, zowel voor inkomende als uitgaande transfers. We hebben de tijd.”

Mestre gaat nog niet in op namen van mogelijke versterkingen. Wel laat hij weten dat een vertrek van Claudio Bravo dan wel Marc-André ter Stegen niet aan de orde is. “Om een transactie te kunnen doen, moeten beide clubs daar interesse in hebben en dat geldt ook voor de speler in kwestie. Maar op dit moment vertrekt er niemand bij Barcelona.”

Luis Enrique
Ook een vertrek van coach Luis Enrique is voorlopig niet aan de orde. Het contract van de oefenmeester loopt over iets minder dan een jaar af, maar Mestre geeft te kennen dat de club in de winter wil praten over een nieuwe verbintenis. “Dat zal rond januari zijn. We hebben geen haast.”

Bezig met laden …