voetbalzone

'Barcelona of Atlético Madrid? Ik weet nog niet waar ik heen ga'

Daniel Cabot Kerkdijk26 jul 2016, 00:00
Laatst bijgewerkt: 26 jul 2016, 00:00
Advertentie

De toekomst van Luciano Vietto blijft onduidelijk. Atlético Madrid heeft naar eigen zeggen geen formeel bod van Barcelona ontvangen en de media in Spanje zitten ook niet op één lijn inzake de aanvaller. Vietto zou enerzijds als wisselgeld dienen in een deal tussen Atlético en Sevilla inzake Kevin Gameiro, maar tegelijkertijd wordt beweerd dat laatstgenoemde op weg is naar het Camp Nou.

/

Estadio Deportivo, een dagblad uit Sevilla, slaagde er maandag in om contact te leggen met Vietto, die momenteel op Ibiza van twee dagen vakantie geniet. "Barcelona of Atlético Madrid? Ik weet nog niet waar ik heen ga." Meer wilde Vietto niet over een eventuele transfer zeggen. Volgens het dagblad zal Vietto dinsdag in Madrid met zijn zaakwaarnemer om de tafel gaan en zal hij zodoende geen deel uitmaken van de selectie die dinsdag een vliegtuig naar Australië pakt.

Spaanse media verzekerden vorige week dat Barcelona en Atlético een principe-akkoord over Vietto hadden bereikt: een transfersom van 22 miljoen euro. Het doorgaans goed over Barcelona-zaken geïnformeerde Sport stelde zondag echter dat de Catalanen en Sevilla tot een vergelijk over Gameiro zijn gekomen. Laatstgenoemde heeft een transferclausule van veertig miljoen euro, maar Barcelona heeft wellicht een of meerdere spelers als wisselgeld aangeboden. Het kan ook zijn dat Vietto in Sevilla de opvolger van Gameiro wordt en Atlético een andere aanvaller gaat aantrekken.

Bezig met laden …