voetbalzone

Barcelona persoonlijk al rond met Udinese-smaakmaker Sánchez

Bart Kruyt07 jun 2011, 17:04
Laatst bijgewerkt: 07 jun 2011, 17:04
Advertentie

Alexis Sánchez wordt naar alle waarschijnlijkheid de eerste aankoop van Barcelona voor het volgende seizoen. De Champions League-winnaar heeft weliswaar nog geen akkoord bereikt met Udinese over een transfersom, maar is het wel al eens met de speler zelf over een meerjarig contract. Sánchez kan drie miljoen euro per jaar gaan verdienen in het Camp Nou.

/

Barcelona moet het nu nog eens zien te worden met Udinese, dat dertig miljoen euro vraagt voor haar sterspeler. Barça probeert die vraagprijs omlaag te halen door overbodige talenten bij de deal te betrekken. “We hopen dat we de droom van Alexis Sánchez werkelijkheid kunnen maken, maar ik denk dat de onderhandelingen nog wel even zullen duren”, zei Udinese-voorzitter Franco Soldati tegen La Tercera.

Fernando Felicevich, de zaakwaarnemer van Sánchez, heeft Soldati gemeld dat zijn cliënt persoonlijk al rond is met Barcelona. “Hij kan daar drie miljoen euro per jaar gaan verdienen”, zei Soldati. “Dit betekent niet automatisch dat Alexis ook naar Barcelona zal gaan, maar het is wel wat de speler wil. Maar een ja van Alexis betekent nog geen ja van Udinese.”

Bezig met laden …