voetbalzone

Barcelona, Real en Inter jagen op Braziliaan: 'Maar ik wil voorlopig blijven'

Bart Kruyt05 jul 2016, 11:40
Laatst bijgewerkt: 05 jul 2016, 11:40
Advertentie

Gabriel Jesus is misschien wel het meest begeerde Braziliaanse talent van dit moment. De aanvaller van Palmeiras staat in de belangstelling van onder meer Barcelona, Real Madrid en Internazionale, maar zal waarschijnlijk deze zomer niet van club wisselen. Gabriel zegt dat hij van plan is om in ieder geval dit kalenderjaar af te maken bij zijn huidige werkgever.

/

De negentienjarige Gabriel maakte maandag alweer zijn tiende doelpunt van dit seizoen (in dertien competitiewedstrijden) en staat met Palmeiras bovenaan in de Braziliaanse Série A. “Ik ben op het moment helemaal niet bezig met een overstap naar Europa”, zei Gabriel na de 1-3 overwinning op Sport Recife. “Mijn wens is om in ieder geval dit jaar bij Palmeiras te blijven.”

“We hebben een zeer goed team en ik geloof erin dat we kampioen kunnen worden”, vervolgde Gabriel. “Ik denk niet na over Europese clubs, want dat kan me alleen maar in verwarring brengen. Ik ben honderd procent gefocust op Palmeiras en ben hier erg gelukkig.” Volgens de Catalaanse krant SPORT wilde Barcelona Gabriel sowieso in de zomer niet halen, maar denkt de Spaanse kampioen er wel aan om hem alvast te contracteren voor volgend jaar.

Bezig met laden …