voetbalzone

Barcelona repliceert boos Celtic: ‘Zij moeten hun collega’s geen pijn doen’

Daniel Cabot Kerkdijk02 okt 2013, 10:05
Laatst bijgewerkt: 02 okt 2013, 10:05
Advertentie

Bij Celtic was men dinsdagavond niet te spreken over de manier waarop Barcelona met drie punten naar Spanje vertrok. Het team van Gerardo Martino wist zich geen raad met de stugge Schotten, die het laatste half uur echter met tien man moesten uitspelen. Scott Brown kreeg een rode kaart voor een trappende beweging richting Neymar, die het echter erger deed voorkomen dan het was. Met een man meer op het veld trokken de Catalanen aan het langste eind.

Celtic-manager Neil Lennon verzekerde dat Neymar zich met zijn gedrag ‘geen enkel plezier’ doet. Neymar claimde na afloop dat het spel van de thuisploeg erg hard was. “Ja, ik kreeg een trap”, verzekerde de Braziliaan. “Ze speelden vaak over het randje.” Daniel Alves steunde zijn landgenoot. “Ze moeten niet te ver gaan. Ze moeten hun collega’s geen pijn doen.”

“Soms kun je bepaalde overtredingen gewoon niet ontwijken. En Neymar doet er alles aan om niet geraakt te worden.” Martino hield zich op de vlakte. “Ik heb het incident nog niet kunnen zien, dus ik wil liever geen oordeel geven.”

Bezig met laden …