voetbalzone

‘Barcelona stuurt twintig miljoen euro én Daniel Alves naar PSG'

Daniel Cabot Kerkdijk26 mei 2014, 18:15
Laatst bijgewerkt: 26 mei 2014, 18:15
Advertentie

De transfer van Marquinhos naar Barcelona lijkt werkelijkheid te worden. Volgens diverse media in Frankrijk en Spanje bevinden de onderhandelingen tussen de Spaanse topclub en Paris Saint-Germain zich momenteel in een vergevorderd stadium. Door de aanstaande transfer van David Luiz naar het Parc des Princes lijkt niets nog een overstap van Marquinhos in de weg te staan.

voetbalzone

Marquinhos, twintig jaar, maakte een jaar geleden voor 31,4 miljoen euro de overstap van AS Roma naar PSG. In zijn eerste seizoen in Parijs schommelde de verdediger al tussen bank en basis en door de naderende komst van David Luiz zijn de sportieve vooruitzichten er niet beter op geworden. Nog voor aanvang van het WK in Brazilië zal de transfer van Marquinhos waarschijnlijk worden afgerond.

PSG schat de marktwaarde van Marquinhos op ongeveer 35 miljoen euro. Het voorstel van Barcelona, twintig miljoen euro plus Daniel Alves, is in Parijs goed bevallen. Laatstgenoemde staat welwillend tegenover een vertrek uit het Camp Nou, zeker nu de Catalanen van plan zijn om een renovatie van de selectie plaats te laten vinden. De Braziliaans international maakte de succesperiode van Barcelona vanaf de eerste dag mee. PSG heeft met Gregory van der Wiel en Christophe Jallet al twee rechtsbacks.

Bezig met laden …