voetbalzone

Barcelona tevreden over toptalent: ‘Ik ben een veel betere speler geworden’

Gijs Freriks22 mrt 2016, 19:13
Laatst bijgewerkt: 22 mrt 2016, 19:13
Advertentie

De krant SPORT claimde twee weken geleden dat Barcelona Alen Halilovic in de zomer waarschijnlijk wil verkopen en in die onderhandelingen vervolgens een terugkoopoptie wil bedingen. De negentienjarige aanvaller spreekt in een interview met Goal echter tegen dat er al knopen zijn doorgehakt.

/

“Ik heb goed met enkele mensen van Barcelona gesproken, maar het belangrijkste is nu dat we degradatie ontlopen met Sporting Gijón. De kans bestaat dat ik bij Sporting blijf, maar persoonlijk zou ik liever ergens anders willen spelen. Maar we moeten nu eerst zorgen dat we in de Primera División blijven en daarna gaan we over bepaalde zaken praten”, aldus de negentienjarige Kroaat.

“Luis Enrique? Nee, ik heb niet met hem gesproken, maar dus wel met andere mensen binnen Barcelona. Ze zijn erg tevreden over mijn prestaties, over hoe ik mij verbeterd heb. Ik ben een veel betere speler dan toen ik nog bij Dinamo Zagreb speelde, zonder meer. Ik ben tevreden over mijn seizoen en de trainer vertrouwt op mij”, besluit Halilovic, die Barcelona een minimale transfersom van 2,2 miljoen euro kostte.

Bezig met laden …