voetbalzone

‘Barcelona vergeet tweetal niet en klopt in januari aan bij Ajax’

Gijs Freriks14 nov 2016, 07:40
Laatst bijgewerkt: 14 nov 2016, 07:40
Advertentie

Barcelona klopt in januari mogelijk aan bij Ajax. De club uit Catalonië vindt de selectie in de breedte niet sterk genoeg en zoekt versterking voor de laatste en middelste linie. De krant Mundo Deportivo schrijft dat onder anderen Davinson Sánchez en Riechedly Bazoer in beeld zijn bij Barcelona.

/

De twintigjarige Sánchez kon in de zomer al overstappen naar het tweede elftal van Barcelona, maar zag daarvan af en vertrok naar Amsterdam. Scout Tonny Bruins Slot liet afgelopen woensdag al weten het niet vreemd te vinden dat de Colombiaan op het lijstje staat van Barcelona: “Sánchez is heel erg goed en hij is gemaakt voor de manier waarop Luis Enrique Barcelona wil laten spelen.”

Sánchez is echter niet de enige kandidaat, want ook Marquinhos (Paris Saint-Germain), Yerry Mina (Palmeiras), Aymeric Laporte (Athletic Club) en David Alaba (Bayern München) worden gevolgd. Voor het middenveld zijn naast de twintigjarige Bazoer Steven N’Zonzi (Sevilla), Julian Weigl (Borussia Dortmund), Joshua Kimmich (Bayern München) en Sebastián Pérez (Boca Juniors) opties.

Bezig met laden …