voetbalzone

'Barcelona weet van vertrekwens Martino en informeert bij Scolari'

Bart Kruyt25 dec 2013, 21:00
Laatst bijgewerkt: 25 dec 2013, 21:00
Advertentie

Barcelona kan het blijven ontkennen: de geruchten dat Gerardo Martino al na een halfjaar twijfelt over zijn toekomst in het Camp Nou zijn verschenen en zullen niet zo snel verdwijnen. De oefenmeester zou het ondanks de uitstekende resultaten niet goed naar zijn zin hebben bij Barcelona en daarom overwegen om al na dit seizoen te vertrekken.

/

Graham Hunter heeft begrepen dat deze geruchten kloppen. De journalist volgt Barcelona op de voet en claimt dat voorzitter Sandro Rosell op de hoogte is van de vertrekwens van Martino. De preses zou daarom al contact hebben gezocht met Luiz Felipe Scolari, de huidige bondscoach van Brazilië. Rosell zou hopen dat Scolari na het WK naar Barcelona zou willen komen.

De 65-jarige Braziliaan is bijzonder ervaren en al sinds 1982 trainer. Scolari was al eens eerder bondscoach van zijn vaderland, van 2001 tot 2002, en leidde de Goddelijke Kanaries toen naar de wereldtitel. Scolari werd hierna bondscoach van Portugal en coachte ook Chelsea, Bunyodkor en Palmeiras nog, voordat hij terugkeerde bij de Braziliaanse bond.

Bezig met laden …