voetbalzone

Barcelona wil door met Dani Alves: 'Gaan onze plannen met hem bespreken'

Matthijs van Laar13 jul 2014, 10:49
Laatst bijgewerkt: 13 jul 2014, 10:49
Advertentie
voetbalzone

Het is niet uitgesloten dat Dani Alves 'gewoon' in Barcelona blijft. Er werd voor het WK druk gespeculeerd over een vertrek van de Braziliaan, maar de clubleiding van los Azulgrana hoopt dat de rechtsback in ieder geval zijn contract wil uitdienen. Die verbintenis loopt nog tot medio 2015. "We zijn tevreden", zegt sportief directeur Andoni Zubizarreta.

De ervaren verdediger mag de komende weken genieten van een aantal weken vrijaf, maar bij terugkeer in Spanje gaan speler en club met elkaar om de tafel. Mogelijk rolt er uit die gesprekken zelfs een nieuw contract. "Hij heeft zijn laatste wedstrijd op het WK achter de rug en heeft nu zijn welverdiende vakantie. Als hij terugkomt, zullen we om de tafel gaan", bevestigt voorzitter Josep Maria Bartomeu.

"Zubi en Luis Enrique zullen hun plannen voor de komende jaren met hem bespreken", aldus de preses, die zich niet al te veel zorgen lijkt te hoeven maken. Alves gaf eerder al te kennen dat hij graag wil blijven, mits de club hem ook langer wil behouden. "Zo niet, dan vertrek ik", voegde hij daaraan toe. Vooral Paris Saint-Germain is geïnteresseerd in de 31-jarige vleugelverdediger.

Bezig met laden …