voetbalzone

Barcelona wil linksbuiten terug: ‘En Villarreal weet dat’

Erik van Dam02 jun 2016, 14:51
Laatst bijgewerkt: 02 jun 2016, 14:51
Advertentie

Het ligt in de lijn der verwachting dat Barcelona komende zomer zijn best gaat doen Denis Suárez terug te halen naar Camp Nou. De 22-jarige linksbuiten kwam in het seizoen 2013/14 uit voor Barcelona B en vertrok vervolgens op huurbasis naar Sevilla, waar hij een jaar bleef. Nu staat hij onder contract bij Villarreal en daar doet hij het goed.

/

Suárez schopte het zelfs tot Spaans international in het shirt van El Submarino Amarillo: hij debuteerde vier dagen geleden tegen Bosnië-Herzegovina. Barcelona is Suárez in de gaten blijven houden en technisch directeur Robert Fernández is erg te spreken over zijn ontwikkeling. “Villarreal weet dat we hem terug willen halen”, sprak hij donderdag tijdens de persconferentie, die met name over Dani Alves’ vertrek ging.

De woorden van Fernández zullen Suárez als muziek in de oren klinken. Zelf zei hij recent al dolgraag terug te willen naar Catalonië. “Het is de droom van iedere voetballer om voor Barcelona te spelen, het is de beste ploeg van de wereld”, gaf hij aan.

Bezig met laden …