voetbalzone

'Barcelona zal nooit meer spelen zoals onder Guardiola'

Bart Kruyt13 nov 2013, 14:44
Laatst bijgewerkt: 13 nov 2013, 14:44
Advertentie

Gerard Deulofeu stond bekend als een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding van Barcelona, maar hoefde nog niet op veel speelminuten te rekenen bij de Spaanse kampioen. De aanvaller liet zich daarom verhuren aan Everton, maar volgt de club waar hij nog onder contract staat uiteraard op de voet. En Deulofeu ziet Barcelona wel minder worden.

/

De negentienjarige dribbelaar denkt dat Gerardo Martino een goede coach is, maar dat er niet teveel mag worden verwacht van de Argentijn. "Barcelona zal nooit meer spelen zoals onder Guardiola", voorspelt Deulofeu. "Dat was voetbal van een andere planeet. Tata Martino doet goed werk, maar het zal nooit meer zo worden zoals het was onder Guardiola."

Martino staat nu een paar maanden voor de groep bij Barcelona, als opvolger van de zieke Tito Vilanova, en doet het uitstekend met de Catalanen. Barcelona heeft dit seizoen nog geen wedstrijd verloren, staat bovenaan in de Primera División en is bijna zeker van kwalificatie voor de knock-outfase van de Champions League.

Bezig met laden …